0800-7368494 Bel ons Verzoek om terug te bellen

Restaurants

In de restaurantbranche is hygiëne van essentieel belang. Wij begrijpen dat u een veilige en schone omgeving wilt bieden aan uw gasten en werknemers.

Dieptereiniging voor restaurants

In de restaurantbranche is hygiëne van essentieel belang. Wij begrijpen dat u een veilige en schone omgeving wilt bieden aan uw gasten en werknemers. Rentokil Specialist Hygiene is uw partner op het gebied van hygiëne.


Onze diensten op het gebied van hygiëne helpen u bij het onderhouden van een schone en veilige omgeving in uw restaurant. Of het nu gaat om een klein restaurant, een café, een fastfoodketen of een sterrenrestaurant, wij hebben de juiste oplossingen voor uw behoeften.


Onze hygiëne diensten voor de restaurantbranche omvatten:

  • Uitgebreide hygiëne-audits
  • Reiniging en desinfectie van keukens en keukenapparatuur volgens de HACCP-richtlijnen
  • Inspectie en onderhoud van luchtbehandelingssystemen
  • Reiniging en desinfectie van sanitaire voorzieningen
  • Dieptereiniging van grootkeukens om hardnekkig vuil en vet te verwijderen
  • Grondige reiniging van vloeren, wanden en oppervlakken

Vragen?


Bij Rentokil Specialist Hygiene staan we altijd klaar voor uw hygienische vraagstukken. Wij zijn gespecialiseerd in dieptereiniging en desinfectie. Met onze jarenlange ervaring denken we mee aan een toekomstbestendig oplossing voor uw restaurant. Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner die uw hygiënische uitdagingen kan aanpakken en samen met u werkt aan een veilige en gezonde omgeving, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen bij de reiniging en desinfectie in uw bedrijf. 

Hoe kunnen we u helpen?

In de hotelbranche is hygiëne van uiterst belang. Wij zijn uw partner op het gebied van hygiëne voor een comfortabele en veilige verblijfs ervaring.

Onze expert komt bij u langs

Rentokil Specialist Hygiene is al meer dan 50 jaar actief op de Nederlandse markt. Ons werk begint waar de reguliere reiniging stopt.