0800-7368494 Bel ons Verzoek om terug te bellen

Restaurants

Vlekkeloze dieptereiniging is cruciaal in de restaurantbranche. Wij zorgen voor een veilige en schone omgeving, zodat uw gasten en werknemers zich altijd op hun gemak voelen. Met onze dieptereinigingsdiensten en deskundige aanpak, helpen we u om aan de hoogste hygiënestandaarden te voldoen. Zo kunnen uw gasten genieten van een zorgeloze eetervaring en keert men graag terug naar uw restaurant.

Dieptereiniging voor restaurants

In de restaurantbranche is hygiëne van essentieel belang. Wij begrijpen dat u een veilige en schone omgeving wilt bieden aan uw gasten en werknemers. Rentokil Specialist Hygiene is uw partner op het gebied van hygiëne.

Onze diensten op het gebied van hygiëne helpen u bij het onderhouden van een schone en veilige omgeving in uw restaurant. Of het nu gaat om een klein restaurant, een café, een fastfoodketen of een sterrenrestaurant, wij hebben de juiste oplossingen voor uw behoeften.

Onze hygiëne diensten voor de restaurantbranche omvatten:

  • Uitgebreide hygiëne-audits
  • Reiniging en desinfectie van keukens en keukenapparatuur volgens de HACCP-richtlijnen
  • Inspectie en onderhoud van luchtbehandelingssystemen
  • Reiniging en desinfectie van sanitaire voorzieningen
  • Dieptereiniging van grootkeukens om hardnekkig vuil en vet te verwijderen
  • Grondige reiniging van vloeren, wanden en oppervlakken

Waarom?

Bij Rentokil Specialist Hygiene staan we altijd klaar voor uw hygienische vraagstukken. Wij zijn gespecialiseerd in dieptereiniging en desinfectie. Met onze jarenlange ervaring denken we mee aan een toekomstbestendig oplossing voor uw restaurant. Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner die uw hygiënische uitdagingen kan aanpakken en samen met u werkt aan een veilige en gezonde omgeving, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen bij de reiniging en desinfectie in uw bedrijf. 

Neem contact op

Onze expert komt bij u langs

Over ons

Rentokil Specialist Hygiene is al meer dan 50 jaar actief op de Nederlandse markt. Ons werk begint waar de reguliere reiniging stopt.

Onze diensten

De experts van Rentokil Specialist Hygiene helpen u om te voldoen aan de HACCP-norm door grondige reiniging die dieper gaat dan reguliere schoonmaak.

Onze deskundige medewerkers van Rentokil Specialist Hygiene zorgen voor een complete dieptereiniging uit in de vetkanalen binnen uw bedrijf. Ook kunt u kiezen voor periodiek onderhoud.

Een gezond binnenklimaat is essentieel voor het comfort en de productiviteit van de mensen die zich in uw gebouw bevinden. Rentokil Specialist Hygiene zorgt voor de hygiënische staat van uw luchtkanaal.

Om schoon en goed functionerend sanitair te garanderen voert Rentokil Specialist Hygiene zowel dieptereiniging als technisch onderhoud uit.