0800-7368494 Bel ons Verzoek om terug te bellen

Rentokil Specialist Hygiene is de expert op het gebied van facilitaire dienstverlening. Op ons kenniscentrum vindt u informatie over onze dienstverlening en hoe we deze inzetten. Denk hierbij aan Sanitaire dieptereiniging, reiniging van grootkeukens, luchtkanalen en vetkanalen.

Dieptereiniging gaat verder dan deze dagelijkse schoonmaak. Naast het oppervlak worden ook de afvoeren gedemonteerd en gereinigd en de aansluitingen gereinigd, met als doel om gezondheidsrisico’s te verlagen, slijtage te verminderen en verstoppingen in de afvoer te voorkomen. Deze doelen dragen allemaal op hun eigen manier bij aan verduurzaming.

Door de grondige reiniging van uw sanitaire voorzieningen, voorkomt u een voedingsbodem voor bacteriën.

Een van de belangrijkste redenen waarom dieptereiniging van sanitair in zorginstellingen van vitaal belang is, is te herleiden naar infectiepreventie en -beheersing.

Onze jarenlange ervaring op het gebied van hygiëne en dieptereiniging kan een belangrijke aanvulling vormen op uw HACCP-plan. Klik hier en lees meer.

Vetafzettingen in afzuigsystemen in de keuken vormen een risico voor hygiëne en brand dat niet te onderschatten is voor uw bedrijf. Klik hier en lees verder