0800-7368494 Bel ons Verzoek om terug te bellen

Dieptereiniging grootkeukens

Dieptereiniging van grootkeukens is voor uw bedrijf van groot belang. De experts van Rentokil Specialist Hygiene helpen u om te voldoen aan de HACCP-norm door grondige reiniging die dieper gaat dan reguliere schoonmaak.

Uw expert in dieptereiniging van grootkeukens

Dieptereiniging van grootkeukens is een specifieke vorm van reiniging. In plaats van alleen een oppervlakte reiniging, zorgt Rentokil Specialist Hygiene voor een dieptereiniging van alle onderdelen van uw grootkeuken. De dieptereiniging richt zich op het verwijderen van vet, vuil en voedselresten die zich hebben opgebouwd in en rondom apparatuur. In tegenstelling tot een oppervlaktereiniging, worden bij een dieptereiniging alle onderdelen van uw grootkeuken gedemonteerd, gereinigd en gemonteerd. Op deze wijze worden zelfs alle koppelstukken en aanliggende leidingen gereinigd.

Onze jarenlange ervaring op het gebied van hygiëne en dieptereiniging kan een belangrijke aanvulling vormen op uw HACCP-plan. Klik hier en lees meer.

Onze deskundige medewerkers van Rentokil Specialist Hygiene zorgen voor een complete dieptereiniging uit in de vetkanalen binnen uw bedrijf. Ook kunt u kiezen voor periodiek onderhoud.

Inspectie door een van onze deskundige hygiëne-adviseurs
Met ons gecertificeerd personeel kunt u er zeker van zijn dat u in veilige handen bent
Services beoordeeld als uitstekend op Trustpilot door onze klanten

Het belang van dieptereiniging van grootkeukens

 • HACCP normen
  Uw grootkeuken moet voldoen aan de HACCP-norm, deze zijn wettelijk vastgesteld en de NVWA controleert op beschikbaarheid en naleving. Grondige reiniging van uw grootkeuken kan onderdeel zijn van dit plan om aan de HACCP richtlijnen te voldoen.

 • Gezondheidsrisico’s verlagen
  Zonder grondige dieptereiniging kunnen er gezondheidsrisico’s optreden bij werknemers en bezoekers. Dit gebeurt wanneer men producten eet, die in contact zijn geweest met voedingsbodems voor bacteriën.
   
 • Schadeclaims voorkomen
  Wanneer een van uw bezoekers of werknemers ziek wordt van eten uit uw keuken, is het mogelijk dat u hiervoor een schadeclaim krijgt. Wanneer uw keuken niet hygiënisch is, is er een reële kans dat u deze moet voldoen.
   
 • Slijtage verminderen
  Door goed hygiënisch onderhoud van keukenapparatuur, kan de levensduur ervan verlengd worden.

Onze werkwijze

Bij het reinigen van uw grootkeuken komen de nodige voorbereidingen kijken. Hieronder vindt u meer uitleg over hoe de gekwalificeerde medewerkers van Rentokil Specialist Hygiene te werk gaan.

Inventarisatie

Een ervaren specialist van Rentokil komt ter plaatse om de grootkeuken te inspecteren. De specialist beoordeelt de status van de keuken, identificeert de risicogebieden en stelt een reinigingsplan op.

Voorbereiding

Voordat de reiniging begint, worden de nodige voorbereidingen getroffen. Dit kan bestaan uit het afdekken van omliggende oppervlakken, het beschermen van elektronische apparatuur en het afsluiten van water- en elektriciteitsbronnen.

Uitvoering

Met biologisch afbreekbare middelen zullen onze medewerkers uw grootkeuken grondig hygiënisch reinigen, zoals afgesproken in de offerte. Tijdens de uitvoering is er een kwaliteitsinspecteur aanwezig die erop toeziet dat u de gewenste kwaliteit ontvangt. Na het reinigen wordt de grootkeuken grondig gedesinfecteerd om ervoor te zorgen dat alle schadelijke bacteriën en ziektekiemen worden geëlimineerd. Dit draagt bij aan een optimale hygiëne.

Gezamenlijke kwalitatieve inspectie

Na de uitvoering zal de kwaliteitsinspecteur samen met u de uitgevoerde diensten bekijken en toelichten. Zo bent u volledig op de hoogte van de verrichte werkzaamheden en de stand van hygiëne op uw locatie.

Rapportage

Na de inspectie ontvangt u een gedetailleerd rapport van de uitgevoerde werkzaamheden. Hierin staan onder andere de conditie van de grootkeuken, de uitgevoerde reinigingsmethoden en eventuele aanbevelingen voor toekomstig onderhoud.

Neem contact op

Onze expert komt bij u langs

Over ons

Rentokil Specialist Hygiene is al meer dan 50 jaar actief op de Nederlandse markt. Ons werk begint waar de reguliere reiniging stopt.

Onze diensten

Onze deskundige medewerkers van Rentokil Specialist Hygiene zorgen voor een complete dieptereiniging uit in de vetkanalen binnen uw bedrijf. Ook kunt u kiezen voor periodiek onderhoud.

Een gezond binnenklimaat is essentieel voor het comfort en de productiviteit van de mensen die zich in uw gebouw bevinden. Rentokil Specialist Hygiene zorgt voor de hygiënische staat van uw luchtkanaal.

Om schoon en goed functionerend sanitair te garanderen voert Rentokil Specialist Hygiene zowel dieptereiniging als technisch onderhoud uit.