0800-7368494 Bel ons Verzoek om terug te bellen

Dieptereiniging sanitair

Om schoon en goed functionerend sanitair te garanderen voert Rentokil Specialist Hygiene zowel dieptereiniging als technisch onderhoud uit.

Gratis inspectie door een van onze deskundige hygiƫne-adviseurs
Met ons gecertificeerd personeel kunt u er zeker van zijn dat u in veilige handen bent
Services beoordeeld als uitstekend op Trustpilot door onze klanten

Drukbezochte sanitaire voorzieningen hebben al snel last van kalkaanslag, urinesteen en sediment. Dit vormt een voedingsbodem voor bacteriën die een gezondheidsrisico voor werknemers en bezoekers zijn. Daarnaast veroorzaken bacteriën ook geurproblemen en zelfs verstoppingen. Tijdens de dieptereiniging van het sanitair wordt naast het oppervlak ook de afvoer en de aansluitingen gereinigd. Dit zorgt voor een geheel gereinigde sanitaire voorziening.

 

Het belang van dieptereiniging sanitair

Door onze service kunt u onbezorgt zijn over de hygiënische staat van uw sanitair. Waarom is dieptereiniging zo belangrijk ?

 • Verlagen van gezondheidsrisico’s
  Door hygiënische sanitaire voorzieningen hebben bacteriën geen voedingsbodem en blijven deze weg. Hierdoor ontstaan er minder gezondheidsklachten.
   
 • Kwaliteitservaring van medewerkers en bezoekers verbeteren
  Wanneer uw sanitaire voorzieningen grondig zijn gereinigd, zullen medewerkers en bezoekers dit als schoon en prettig ervaren. Wat zorgt voor een betere bezoekerservaring.
   
 • Slijtage verminderen
  Hoe schoner u uw sanitaire voorzieningen houdt, hoe minder snel deze slijt. Slijtage wordt namelijk onder andere veroorzaakt door kalk, dat ontstaat door te weinig grondig onderhoud.
   
 • Verstoppingen in afvoerleidingen voorkomen
  Wanneer vet en fecaliën zich ophopen in leidingen kan er een verstopping ontstaan in uw afvoerleidingen. Vervolgens zitten er vaak hoge kosten aan verbonden om dit probleem op te lossen.

 

 

 

Onze werkwijze

Bij het reinigen van uw sanitaire voorzieningen komen de nodige voorbereidingen kijken. Hieronder vindt u meer uitleg over hoe de gekwalificeerde medewerkers van Rentokil Specialist Hygiene te werk gaan.

 • Inventarisatie
  Een ervaren specialist van Rentokil komt ter plaatse om het sanitair te inspecteren. De specialist beoordeelt de status van het sanitair, identificeert de risicogebieden en stelt een reinigingsplan op.

 • Voorbereiding
  Voordat de reiniging begint, worden de nodige voorbereidingen getroffen. Dit kan bestaan uit het afdekken van omliggende oppervlakken, het beschermen van elektronische apparatuur en het afsluiten van water- en elektriciteitsbronnen.

 • Uitvoering
  Met biologisch afbreekbare middelen zullen onze medewerkers uw sanitaire voorzieningen grondig hygiënisch onderhouden, zoals afgesproken in de offerte. Tijdens de uitvoering is er een kwaliteitsinspecteur aanwezig die erop toeziet dat u de gewenste kwaliteit ontvangt. Na het reinigen wordt het sanitair grondig gedesinfecteerd om ervoor te zorgen dat alle schadelijke bacteriën en ziektekiemen worden geëlimineerd. Dit draagt bij aan een optimale hygiëne.

 • Gezamenlijke kwalitatieve inspectie
  Na de uitvoering van onze dienstverlening zal de kwaliteitsinspecteur samen met u de uitgevoerde diensten bekijken en toelichten. Zo bent u volledig op de hoogte van de verrichte werkzaamheden en de stand van hygiëne op uw locatie.

 • Rapportage
  Na de inspectie ontvangt u een gedetailleerd rapport van de uitgevoerde werkzaamheden. Hierin staan onder andere de conditie van het sanitair, de uitgevoerde reinigingsmethoden en eventuele aanbevelingen voor toekomstig onderhoud.

Hoe kunnen we u helpen?

Voor een optimale luchtkwaliteit en een gezond binnenklimaat

Onze expert komt bij u langs

Rentokil Specialist Hygiene is al meer dan 50 jaar actief op de Nederlandse markt. Ons werk begint waar de reguliere reiniging stopt.