0800-7368494 Bel ons Verzoek om terug te bellen

Hotels

Wij begrijpen dat een vlekkeloze hygiëne van essentieel belang is in de hotelbranche. Wij zijn uw betrouwbare partner voor een comfortabele en veilige verblijfservaring. Dieptereiniging zorgt ervoor dat uw gasten zich thuis voelen in een hygiënische omgeving, wat bijdraagt aan hun tevredenheid en loyaliteit.

Dieptereiniging voor hotels

In de hotelbranche is hygiëne van uiterst belang. Rentokil Specialist Hygiene is uw partner op het gebied van hygiëne en beheer zodat u uw gasten een comfortabele en veilige verblijfs ervaring kan bieden.

Onze diensten op het gebied van hygiëne helpen u bij het handhaven van een schone en gastvrije omgeving in uw hotel. Of het nu gaat om een klein boetiekhotel, een luxe resort of een grote hotelketen, wij hebben de juiste oplossingen voor uw behoeften.

Onze hygiëne diensten voor de hotelbranche bestaan uit:

  • Uitgebreide hygiëne-audits
  • Reiniging en desinfectie van keukens en keukenapparatuur volgens de HACCP-richtlijnen
  • Inspectie en onderhoud van luchtbehandelingssystemen
  • Reiniging en desinfectie van sanitaire voorzieningen
  • Dieptereiniging van grootkeukens om hardnekkig vuil en vet te verwijderen
  • Preventieve brandbeveiliging voor vetkanalen
  • Grondige reiniging van vloeren, wanden en oppervlakken
  • Met Rentokil Specialist Hygiene kunt u erop vertrouwen dat uw hotel voldoet aan de hoogste hygiënenormen.

Waarom?

Bij Rentokil Specialist Hygiene staan we altijd klaar voor uw hygiënische vraagstukken. Wij zijn gespecialiseerd in dieptereiniging en desinfectie. Met onze jarenlange ervaring denken we mee aan een toekomstbestendig oplossing voor uw hotel. Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner die uw hygiënische uitdagingen kan aanpakken en samen met u werkt aan een veilige en gezonde omgeving, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen bij de reiniging en desinfectie in uw bedrijf.

Neem contact op

Onze expert komt bij u langs

Over ons

Rentokil Specialist Hygiene is al meer dan 50 jaar actief op de Nederlandse markt. Ons werk begint waar de reguliere reiniging stopt.

Onze diensten

De experts van Rentokil Specialist Hygiene helpen u om te voldoen aan de HACCP-norm door grondige reiniging die dieper gaat dan reguliere schoonmaak.

Onze deskundige medewerkers van Rentokil Specialist Hygiene zorgen voor een complete dieptereiniging uit in de vetkanalen binnen uw bedrijf. Ook kunt u kiezen voor periodiek onderhoud.

Een gezond binnenklimaat is essentieel voor het comfort en de productiviteit van de mensen die zich in uw gebouw bevinden. Rentokil Specialist Hygiene zorgt voor de hygiënische staat van uw luchtkanaal.

Om schoon en goed functionerend sanitair te garanderen voert Rentokil Specialist Hygiene zowel dieptereiniging als technisch onderhoud uit.