0800-7368494 Bel ons Verzoek om terug te bellen

Over Rentokil Specialist Hygiene

Nationale dekking, betekent dat u nooit ver van een expert verwijderd bent
Met ons gecertificeerd personeel kunt u er zeker van zijn dat u in veilige handen bent
Klanten beoordelen onze service als uitstekend

Meer dan 50 jaar geleden, in 1971, werd Specialist Hygiene opgericht, het bedrijf voor professionele reiniging Sinds 2020 is Specialist Hygiene onderdeel van Rentokil Initial, waardoor de naam officieel is omgedoopt tot Rentokil Specialist Hygiene.

Rentokil Specialist Hygiene maakt deel uit van Rentokil Initial, een van ’s werelds grootste en meest toonaangevende bedrijven op het gebied van facilitaire dienstverlening. Rentokil is actief in meer dan 90 landen met 60.000 medewerkers op 1.000 locaties.

 

Ons team

Met meer dan 40 servicemedewerkers, verspreid door het hele land, is er altijd iemand die u kan ondersteunen met de professionele reiniging die u zoekt. Rentokil Specialist Hygiene richt zich op grondige oppervlakte- en dieptereiniging van sanitair, vetkanalen, luchtkanalen en grootkeukens.

Wij staan voor kwaliteit

Bij Rentokil Specialist Hygiene staan wij garant voor kwaliteit. Wij creëren onze eigen lijn reinigingsproducten op basis van kwaliteit en duurzaamheid. Dit doen we in samenwerking met bedrijven die, net als wijzelf, duurzaamheid hoog in het vaandel hebben. Alle producten die wij gebruiken zijn biologisch afbreekbaar. De kwaliteit van onze service behalen we gezamenlijk. We gaan met u in gesprek over uw behoeften en hoe we deze het beste kunnen verwezenlijken.

Onze Missie: Mensen beschermen, levens verbeteren

Gezondheid begint bij een hygiënische leef- en werkomgeving. Wij zijn specialisten op het gebied van hygiëne en willen hiermee de gezondheid van u en uw omgeving verbeteren. Door een hygiënische leef- en werkomgeving verspreiden bacteriën zich minder snel en op deze wijze bent uzelf en uw bezoekers en/of werknemers minder vatbaar voor ziektes. Deze ziektes begeven zich niet alleen op oppervlakken, maar ook in de lucht en op dieper gelegen plekken. Rentokil Specialist Hygiene verzorgt grondige oppervlakte- en dieptereiniging, evenals het reinigen van lucht- en vetkanalen om u, uw bezoekers en uw medewerkers te beschermen.

Onze Visie

Rentokil Specialist Hygiene is een betrouwbare, duurzame en flexibele dienstverlener van innovatieve hygiënische oplossingen en professionele reiniging.

Hoe kunnen we u helpen?

Werken bij Rentokil specialist hygiene?

Onze expert komt bij u langs

Rentokil Specialist Hygiene is een gecertificeerd bedrijf: Ons team bestaat uit gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers