0800-7368494 Bel ons Verzoek om terug te bellen

Kantoren

Hygiëne Eerst: dieptereiniging voor kantoren. Uw medewerkers waarderen een schoon en hygiënisch kantoor, dat essentieel is voor hun gezondheid en productiviteit. Onze professionele dieptereinigingsdiensten zorgen voor een frisse en veilige werkomgeving, waardoor uw team optimaal kan presteren.

Dieptereiniging voor kantoren

Een schoon en hygiënisch kantoor is essentieel voor de gezondheid en productiviteit van uw medewerkers. Rentokil Specialist Hygiene biedt betrouwbare hygiënische oplossingen voor kantoren, zodat u kunt zorgen voor een veilige en aangename werkomgeving.

Wij begrijpen dat kantoren verschillende hygiëne behoeften hebben. Of u nu een klein kantoorpand heeft of meerdere verdiepingen en gebouwen beheert, wij hebben de expertise en diensten om aan uw specifieke hygiëne-eisen te voldoen.

Onze hygiëne diensten voor kantoren bestaan uit:

  • Uitgebreide hygiëne-audits om mogelijke risico's te identificeren
  • Luchtbehandelingssysteem inspectie en onderhoud
  • Sanitaire voorzieningen reiniging en desinfectie
  • Dieptereiniging van pantry’s

Bij Rentokil Specialist Hygiene streven we ernaar om uw kantooromgeving schoon, fris en hygiënisch te houden.

Waarom?

Bij Rentokil Specialist Hygiene staan we altijd klaar voor uw hygiënische vraagstukken. Wij zijn gespecialiseerd in dieptereiniging en desinfectie. Met onze jarenlange ervaring denken we mee aan een toekomstbestendig oplossing voor uw kantoorgebouw. Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner die uw hygiënische uitdagingen kan aanpakken en samen met u werkt aan een veilige en gezonde omgeving, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen bij de reiniging en desinfectie in uw gebouw.

Neem contact op

Onze expert komt bij u langs

Over ons

Rentokil Specialist Hygiene is al meer dan 50 jaar actief op de Nederlandse markt. Ons werk begint waar de reguliere reiniging stopt.

Onze diensten

De experts van Rentokil Specialist Hygiene helpen u om te voldoen aan de HACCP-norm door grondige reiniging die dieper gaat dan reguliere schoonmaak.

Onze deskundige medewerkers van Rentokil Specialist Hygiene zorgen voor een complete dieptereiniging uit in de vetkanalen binnen uw bedrijf. Ook kunt u kiezen voor periodiek onderhoud.

Een gezond binnenklimaat is essentieel voor het comfort en de productiviteit van de mensen die zich in uw gebouw bevinden. Rentokil Specialist Hygiene zorgt voor de hygiënische staat van uw luchtkanaal.

Om schoon en goed functionerend sanitair te garanderen voert Rentokil Specialist Hygiene zowel dieptereiniging als technisch onderhoud uit.