0800-7368494 Bel ons Verzoek om terug te bellen

Kantoren

Een schoon en hygiënisch kantoor is essentieel voor de gezondheid en productiviteit van uw medewerkers.

Dieptereiniging voor kantoren

Een schoon en hygiënisch kantoor is essentieel voor de gezondheid en productiviteit van uw medewerkers. Rentokil Specialist Hygiene biedt betrouwbare hygiënische oplossingen voor kantoren, zodat u kunt zorgen voor een veilige en aangename werkomgeving.

Wij begrijpen dat kantoren verschillende hygiëne behoeften hebben. Of u nu een klein kantoorpand heeft of meerdere verdiepingen en gebouwen beheert, wij hebben de expertise en diensten om aan uw specifieke hygiëne-eisen te voldoen.

Onze hygiëne diensten voor kantoren bestaan uit:

  • Uitgebreide hygiëne-audits om mogelijke risico's te identificeren
  • Luchtbehandelingssysteem inspectie en onderhoud
  • Sanitaire voorzieningen reiniging en desinfectie
  • Dieptereiniging van pantry’s

Bij Rentokil Specialist Hygiene streven we ernaar om uw kantooromgeving schoon, fris en hygiënisch te houden.

Vragen?

Bij Rentokil Specialist Hygiene staan we altijd klaar voor uw hygiënische vraagstukken. Wij zijn gespecialiseerd in dieptereiniging en desinfectie. Met onze jarenlange ervaring denken we mee aan een toekomstbestendig oplossing voor uw kantoorgebouw. Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner die uw hygiënische uitdagingen kan aanpakken en samen met u werkt aan een veilige en gezonde omgeving, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen bij de reiniging en desinfectie in uw gebouw.

Hoe kunnen we u helpen?

Rentokil Specialist Hygiene is uw partner in facility management als het gaat om technisch en hygiënisch onderhoud.

Onze expert komt bij u langs

Rentokil Specialist Hygiene is al meer dan 50 jaar actief op de Nederlandse markt. Ons werk begint waar de reguliere reiniging stopt.