0800-7368494 Bel ons Verzoek om terug te bellen

Kwaliteitscertificaten

Rentokil Specialist Hygiene is een gecertificeerd bedrijf: Ons team bestaat uit gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers

Nationale dekking, betekent dat u nooit ver van een expert verwijderd bent
Met ons gecertificeerd personeel kunt u er zeker van zijn dat u in veilige handen bent
Klanten beoordelen onze service als uitstekend

Rentokil Specialist Hygiene is gecertificeerd voor ISO9001-kwaliteitsbeheer, ISO14001-milieubeheer, VCA**. Hieronder vindt u een compleet overzicht van onze verschillende certificaten door te klikken kunt u het certificaat bekijken.

Rentokil Specialist Hygiene is gecertificeerd voor ISO 9001:2015. Dit houdt in dat het management klanttevredenheid voorop stelt en leiderschap toont door werknemers systematisch te betrekken bij de inrichting en verbetering van organisatie.

De veiligheid van medewerkers en klanten is voor ons belangrijk. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om medewerkers veilig te laten werken en het aantal ongelukken onder werktijd te verminderen.

Rentokil Specialist Hygiene is ISO 14001 gekwalificeerd, de internationale norm met eisen voor een milieu managementsysteem. Het staat voor een correct milieumanagement en is onderdeel van maatschappelijk en verantwoord ondernemen (MVO).

Hoe kunnen we u helpen?

Onze expert komt bij u langs

Netheid en hygiëne zijn topprioriteiten in de keukensector.

Rentokil Specialist Hygiene is al meer dan 50 jaar actief op de Nederlandse markt. Ons werk begint waar de reguliere reiniging stopt.