0800-7368494 Bel ons Verzoek om terug te bellen

Voedingsmiddelenindustrie

Dieptereiniging voor de voedingsmiddelenindustrie. Bij Rentokil Specialist Hygiene begrijpen we dat hygiƫne van cruciaal belang is bij de productie van voeding. Wij kennen de specifieke eisen en uitdagingen van deze sector en bieden maatwerkoplossingen om te voldoen aan de hoogste hygiƫnestandaarden. Onze deskundige reinigingsdiensten helpen u om een veilige en schone productieomgeving te garanderen, zodat uw producten altijd van topkwaliteit zijn.

Hygiënische oplossingen voor de voedingsmiddelenindustrie

In de voedingsmiddelenindustrie is hygiëne van groot belang. Rentokil Specialist Hygiene begrijpt de specifieke eisen en uitdagingen van deze sector en biedt betrouwbare hygiënische oplossingen voor uw bedrijf.

Wij begrijpen dat voedselveiligheid en naleving van de geldende regelgeving uw hoogste prioriteit zijn. Daarom bieden wij gespecialiseerde diensten die voldoen aan de strengste hygiëne- en kwaliteitsnormen. Of u nu een productiebedrijf, verpakkingsfaciliteit of distributiecentrum hebt, wij hebben de expertise om u te ondersteunen.

Onze hygiëne diensten voor de voedingsmiddelenindustrie bestaan uit:

  • Uitgebreide hygiëne-audits en risicoanalyses
  • Reiniging en desinfectie van productieapparatuur en -lijnen
  • Dieptereiniging van keukens en sanitaire voorzieningen
  • Luchtbehandelingssysteem inspectie en onderhoud

Bij Rentokil Specialist Hygiene begrijpen we dat voedselveiligheid niet onderhandelbaar is. Daarom werken we met getrainde professionals die beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om hygiëne te waarborgen.

Waarom?

Bij Rentokil Specialist Hygiene staan we altijd klaar voor uw hygiënische vraagstukken. Wij zijn gespecialiseerd in dieptereiniging en desinfectie. Met onze jarenlange ervaring denken we mee aan een toekomstbestendige oplossing voor uw bedrijf. Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner die uw hygiënische uitdagingen kan aanpakken en samen met u werkt aan een veilige en gezonde omgeving, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen bij de reiniging en desinfectie in de voedingsmiddelenindustrie.

Neem contact op

Onze expert komt bij u langs

Over ons

Rentokil Specialist Hygiene is al meer dan 50 jaar actief op de Nederlandse markt. Ons werk begint waar de reguliere reiniging stopt.

Onze diensten

De experts van Rentokil Specialist Hygiene helpen u om te voldoen aan de HACCP-norm door grondige reiniging die dieper gaat dan reguliere schoonmaak.

Onze deskundige medewerkers van Rentokil Specialist Hygiene zorgen voor een complete dieptereiniging uit in de vetkanalen binnen uw bedrijf. Ook kunt u kiezen voor periodiek onderhoud.

Een gezond binnenklimaat is essentieel voor het comfort en de productiviteit van de mensen die zich in uw gebouw bevinden. Rentokil Specialist Hygiene zorgt voor de hygiënische staat van uw luchtkanaal.

Om schoon en goed functionerend sanitair te garanderen voert Rentokil Specialist Hygiene zowel dieptereiniging als technisch onderhoud uit.