0800-7368494 Bel ons Verzoek om terug te bellen

Voedingsmiddelenindustrie

In de voedingsmiddelenindustrie is hygiƫne van groot belang. Rentokil Specialist Hygiene begrijpt de specifieke eisen en uitdagingen van deze sector.

Hygiënische oplossingen voor de voedingsmiddelenindustrie

In de voedingsmiddelenindustrie is hygiëne van groot belang. Rentokil Specialist Hygiene begrijpt de specifieke eisen en uitdagingen van deze sector en biedt betrouwbare hygiënische oplossingen voor uw bedrijf.

Wij begrijpen dat voedselveiligheid en naleving van de geldende regelgeving uw hoogste prioriteit zijn. Daarom bieden wij gespecialiseerde diensten die voldoen aan de strengste hygiëne- en kwaliteitsnormen. Of u nu een productiebedrijf, verpakkingsfaciliteit of distributiecentrum hebt, wij hebben de expertise om u te ondersteunen.

Onze hygiëne diensten voor de voedingsmiddelenindustrie bestaan uit:

  • Uitgebreide hygiëne-audits en risicoanalyses
  • Reiniging en desinfectie van productieapparatuur en -lijnen
  • Dieptereiniging van keukens en sanitaire voorzieningen
  • Luchtbehandelingssysteem inspectie en onderhoud


Bij Rentokil Specialist Hygiene begrijpen we dat voedselveiligheid niet onderhandelbaar is. Daarom werken we met getrainde professionals die beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om hygiëne te waarborgen.

Vragen?

Bij Rentokil Specialist Hygiene staan we altijd klaar voor uw hygiënische vraagstukken. Wij zijn gespecialiseerd in dieptereiniging en desinfectie. Met onze jarenlange ervaring denken we mee aan een toekomstbestendige oplossing voor uw bedrijf. Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner die uw hygiënische uitdagingen kan aanpakken en samen met u werkt aan een veilige en gezonde omgeving, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen bij de reiniging en desinfectie in de voedingsmiddelenindustrie.

Hoe kunnen we u helpen?

Bij dieptereiniging van ziekenhuizen, klinieken en sociale voorzieningen in de staat de gezondheid van patiënten en bewoners altijd voorop.

Onze expert komt bij u langs

Rentokil Specialist Hygiene is al meer dan 50 jaar actief op de Nederlandse markt. Ons werk begint waar de reguliere reiniging stopt.