0800-7368494 Bel ons Verzoek om terug te bellen

Facility Management

Rentokil Specialist Hygiene is uw partner in facility management als het gaat om technisch en hygiënisch onderhoud.

Hygiënediensten voor facility management

Rentokil Specialist Hygiene is uw partner in facility management als het gaat om technisch en hygiënisch onderhoud. Wij bieden advies over het onderhouden van hygiëne en bieden diverse reinigingsdiensten aan.

Of het nu op regionaal, nationaal of internationaal niveau is, wij ondersteunen uw processen en taken eenvoudig en efficiënt in alle belangrijke sectoren.

Onze werkzaamheden:

  • Onderhoud van vetkanalen
  • Hygiëne-inspectie en onderhoud van luchtbehandelingssystemen
  • Technisch en hygiënisch onderhoud van grootkeukens
  • Technisch en hygiënisch onderhoud van sanitaire voorzieningen

Vragen?

Bij Rentokil Specialist Hygiene staan we altijd klaar voor uw hygiënische vraagstukken. Wij zijn gespecialiseerd in dieptereiniging en desinfectie. Met onze jarenlange ervaring denken we mee aan een toekomstbestendige oplossing voor uw bedrijf. Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner die uw hygiënische uitdagingen kan aanpakken en samen met u werkt aan een veilige en gezonde omgeving, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen bij de reiniging en desinfectie voor bedrijven in de facility management.

Hoe kunnen we u helpen?

Rentokil Specialist Hygiene is gespecialiseerd in technisch en hygiënisch onderhoud. In alle sectoren.

Onze expert komt bij u langs

Rentokil Specialist Hygiene is al meer dan 50 jaar actief op de Nederlandse markt. Ons werk begint waar de reguliere reiniging stopt.