Healthcare

Ziekenhuizen en maatschappelijke dienstverlening

Neem 24/7 contact met ons op via 0800-7368494  of mail ons

Hygiënische service voor de gezondheidszorg

Reiniging en desinfectie van ziekenhuizen, klinieken en sociale voorzieningen

Of het nu in ziekenhuizen, verpleeghuizen, woonhuizen, voorzieningen voor gehandicapten of vluchtelingenopvang is - de gezondheid van patiënten en bewoners heeft de hoogste prioriteit. Wij zijn gespecialiseerd in het identificeren en systematisch elimineren van mogelijke bronnen van gevaar - in sanitaire voorzieningen, in keukens, aanlevergebieden en in alle ruimten met ventilatie- en airconditioningsystemen.

Maatregelen zoals een bacteriologisch onderzoek of een meting in de lucht kunnen gezondheidsrisico's veroorzaakt door bacteriën, schimmelsporen en contaminanten tijdig detecteren en kunnen dan worden geëlimineerd.

Onze medewerkers zijn net zo bekend met HACCP-voorschriften als met richtlijnen voor ziekenhuishygiëne. Uiteraard houden we ons aan de strikte eisen voor een volledige monitoring tijdens het werk, zoals oppervlaktedesinfectie en documenteren onze diensten dienovereenkomstig.

Onze hygiënediensten voor de gezondheidszorg:

  • Uitgebreide hygiëne-audits
  • Volledige bewaking van hygiënische maatregelen
  • Drinkwateranalyses volgens waterleidingwet, NEN1006 en BRL6010
  • Professionele reiniging en inspectie van industriële en commerciële keukens volgens HACCP
  • Professionele reiniging en inspectie van airconditioningsystemen Preventieve brandbeveiliging voor afvoerluchtsystemen
  • Preventieve brandbeveiliging door reiniging vetkanaal
  • Diepereiniging van sanitaire voorzieningen , douches, kleedkamers, kluisjes, enz.
  • inspecties drukvat
  • Ontsmetting van ruimten en oppervlakken (preventief of acuut)

Vragen?

Bent u op zoek naar een gesprekspartner voor hygiënische onderwerpen in uw zakelijke omgeving? Iemand die op competente wijze de uitdagingen van vandaag kan oplossen en de onderwerpen van morgen kan bespreken op basis van vele jaren ervaring in uw branche? Een partner die in dezelfde verenigingen en werkgroepen als u werkt aan toekomstbestendige oplossingen? Iemand die klantgerichte services 'out of the box' en 'best of class' kan indelen in overkoepelende projecten? Iemand die nieuwe wetten en normen kent, evenals technologische ontwikkelingen in uw branche?

Bel Rentokil.