Transport & Trains

Transport en logistiek

Neem 24/7 contact met ons op via 0800-7368494  of mail ons

Hygiëneservice voor handel en logistiek

Hygiënische service voor transport

Hygiëne-inspectie, reiniging en desinfectie in transportmiddelen en op internationale transporthubs

Op luchthavens, treinstations, metrostations, havens, scheepswerven en tunnels ontmoeten grote groepen mensen elkaar dagelijks. Het is ondenkbaar dat onzuiverheden in RLT-systemen brandgevaar opleveren. Of het nu treinen, hotel- en cruiseschepen, langeafstandsbussen of vervoermiddelen van welke aard dan ook zijn: de technische hygiëneservice van Rentokil beschikt over de expertise en de knowhow van het transport. We zijn dus Europa's partner voor hotel- en riviercruiseschepen.

Regelmatige inspectie en onderhoud van airconditioningsystemen, luchtkanalen en afzuigventilatoren volgens VDI 6022 minimaliseren het risico van vuur en rook. De bijzonderheid in de transportsector, om optimale technologie te installeren met de lichtste materialen in de kleinste ruimtes, zorgt voor extreme vereisten.

Binnenluchtmetingen en geavanceerde technieken, zoals kanaalcamera-inspectie en de RLT-robot, die de meest afgelegen hoeken bereiken, kunnen worden gebruikt om bronnen van gevaar in een vroeg stadium te detecteren en te elimineren.

Onze experts voorkomen echter ook de risico's van kiemen en bacteriën, omdat ze kunnen worden veroorzaakt door drukbezochte sanitaire voorzieningen.

Rentokil Specialist Hygiene is ook uw eerste aanspreekpunt als het gaat om de verwijdering en desinfectie van gemorste of bevuilde gebieden of zelfs het uitbreken van ziekten in een besloten ruimte.

Onze hygiënediensten voor transport:

Open vragen?

Bent u op zoek naar een gesprekspartner voor hygiënische onderwerpen in uw zakelijke omgeving?

Iemand die op competente wijze de uitdagingen van vandaag kan oplossen en de onderwerpen van morgen kan bespreken op basis van vele jaren ervaring in uw branche? Een partner in dezelfde verenigingen en werkgroepen als u, aan het werken aan toekomstbestendige oplossingen? Iemand die klantgerichte services 'out of the box' en 'best of class' kan indelen in overkoepelende projecten? Iemand die nieuwe wetten en normen kent, evenals technologische ontwikkelingen in uw branche?

Vertrouw dan de marktleider. We kijken uit naar de dialoog met jou!

Voor een gratis consult of een niet-bindende aanbieding kunt u ons bellen op (0800) 17 18 174  of stuur ons nu een contactaanvraag .