Hygieneservice voor sanitaire voorzieningen

Hygiëneservice voor sanitaire voorzieningen

Neem 24/7 contact met ons op via 0800-7368494  of mail ons

Gratis inspectie door een van onze deskundige hygiëne-adviseurs

Met onze gecertificeerd personeel kunt u er zeker van zijn dat u in veilige handen bent

Services beoordeeld als uitstekend op Trustpilot door onze klanten

Hygiëneservice voor sanitaire voorzieningen

Professionele reiniging en desinfectie

In drukbezochte sanitaire voorzieningen ontwikkelt zich snel een aanslag van kalk, urine steen en sediment . Risicos voor de klant zijn hier: - Verstoppingen - Ideale voedingsbodem voor bacteriën - Geur problemen vormen. Onze inspecties omvatten de beoordeling van elk individueel sanitair object.

Het onderhoud gaat verder dan het object alleen. Wij kijken in de riool tot en met aansluitleiding en op plaatsen die door dagelijks onderhoud niet bereikt worden. Waar nodig demonteren en desinfecteren we sanitaire voorzieningen voor een optimaal hygiënisch resultaat.

We reinigen chemisch als ook handmatig om volledige verwijdering van urine steen, kalk, ontlasting en andere stoffen te garanderen. Dit zorgt voor optimale sanitaire hygiëne en preventief onderhoud.

Onze werkzaamheden.

Het onderhouden van oppervlakken en objecten is onderworpen aan een groot aantal wetten, richtlijnen, verordeningen en normen. Door onze service kunt u onbezorgt zijn over de hygiënische staat van uw sanitair. Waarom is dieptereiniging zo belangrijk ?

  • Weghalen vervuiling tot in de riool: Menselijke fecaliën zijn de ideale voedingsbodem voor bacteriën en zijn een belangrijke bron van besmetting.
  • Desinfectie: Alle plaatsen en objecten moeten regelmatig onderhouden en gedesinfecteerd worden volgens de hoogst mogelijke standaard.
  • Preventieve Maatregelen: Waar nodig worden defecten onderdelen zoals syphons ,kraandelen, perlators of afvoerroosters etc etc... vervangen ten einde noodzakelijk reparaties direct uit te voeren.  Risicogebieden beheren door preventieve maatregelen .
  • Leveren, plaatsen, onderhoud van (Infrarood) kranen of sanitair:  Oud sanitair kranen worden vervangen door nieuw sanitair door ervaren loodgieters. Loodgieter werken zoals vervangen van batterijtjes of plaatsing stopkraantje , Rentokil doet dit op professionele wijze.

  • Preventief Onderhoud: De dieptereiniging is de basis voor de hygiëne.
  • Afleveren Reinigingscertificaten

Onderhoudscontracten voor meer comfort en veiligheid

Beslis voor een onderhoudscontract met Rentokil Specialist Hygiene en wij nemen het preventief onderhoud op de sanitaire dieptereiniging over: veilig, professioneel, economisch.