Rentokil Hygiene: specialist in hygiënisch en technisch onderhoud

Audit van het luchtbehandelingssyteem

Audit

Bent u benieuwd naar de hygiënische staat van het luchtbehandelingssysteem in uw gebouw? Onze experts op het gebied van luchtkwaliteit kunnen een inspectie verzorgen van het totale systeem. Door middel van een endoscopische inspectie wordt de installatie in uw gebouw op verschillende plaatsen bekeken. De resultaten hiervan worden in een helder rapport met duidelijke foto’s en/of videobeelden weergegeven. Naar aanleiding van de resultaten geven onze adviseurs een advies op maat. Waar nodig kunnen wij ook gebruik maken van een robotinspectie voor het in kaart brengen van de hygiënische conditie.

Als er binnen uw bedrijf veel klachten zijn over de luchtkwaliteit, kan Rentokil Hygiene in samenwerking met een onafhankelijk geaccrediteerd laboratorium ook een microbiologisch onderzoek verzorgen. Tijdens dit onderzoek worden monsters genomen van de luchtkanalen en de luchtbehandelingskast. Dit geldt ook voor de lucht die de verschillende ruimtes wordt ingeblazen. Op deze manier wordt vastgesteld of er uit het systeem stoffen komen die irritaties, hoofdpijn of andere klachten veroorzaken. Naar aanleiding van de resultaten kan een plan van aanpak worden opgesteld voor het reinigen van de luchtbehandelingsinstallatie.

Wilt u de hygiënische conditie van uw luchtbehandelingssysteem laten onderzoeken? Bel dan met 0800-7368494 voor een afspraak met één van onze gespecialiseerde verkoopadviseurs.

Reiniging luchtbehandelingssysteem

We zijn er om u te helpen