0800 237 8745 Bel ons Verzoek om terug te bellen

Bescherm uw bezoekers, bewoners en werknemers door een hygiënische omgeving

Een grondige reiniging helpt bij het beperken van de verspreiding van ziekteverwekkers zoals bacteriën en virussen, waardoor het risico op infecties wordt verminderd. Bacteriën, virussen en schimmels vormen een hoog hygiënisch risico en zijn daarom een ​​gevaar voor de volksgezondheid. Rentokil Specialist Hygiene is gespecialiseerd in verschillende hygiënediensten die uw bewoners en bezoekers beschermen tegen bacteriën zoals bijvoorbeeld Hepatitis of E. coli. 

Naast de enorme gezondheidsrisico's van infectieketens en allergieën, zijn er mogelijk ernstige financiële nadelen voor bedrijven, met name vanwege:

  • Ziekteverzuim van werknemers
  • Lager rendement 
  • Imagoschade
  • Schadeclaims door nalatigheid van wet- en regelgeving
Rentokil Specialist Hygiene - bescherm met goede hygiene

Professionele oplossingen voor grondige reiniging

Rentokil Specialist Hygiëne biedt u een breed scala hygiëne oplossingen. Onze diensten omvatten onder andere Dieptereiniging van uw sanitair. Door de grondige reiniging van uw sanitaire voorzieningen, voorkomt u een voedingsbodem voor bacteriën. Dankzij het periodiek onderhoud van uw lucht ventilatiesysteem, wordt het binnenmilieu van uw bedrijf gezonder. Hierdoor zal er minder ziekteverzuim plaatsvinden. Daarom is het Reiniging van luchtkanalen erg belangrijk. 

Een andere dienst van Rentokil Specialist Hygiëne is Reiniging van vetkanalen. Tijdens de schoonmaak van de vetkanalen verwijderen wij overtollig vet en maken wij de locatie grondig schoon, zodat uw bedrijf voldoet aan de HACCP- normering. Dit is een onderdeel van Dieptereiniging van grootkeukens. Wij verzorgen een grondige reiniging van uw algehele keuken, zodat u uw bewoners, bezoekers en werknemers kunt voorzien van voedingsmiddelen die bereid zijn in een hygiënische omgeving.

rentokil-initial-specialist-hygiene-services-washroom

Het belang van grondige dieptereiniging

Volksgezondheid

Epidemieën en andere zeer besmettelijke ziekten vormen toenemend een ernstig probleem voor de volksgezondheid.

Ervaring

Onze jarenlange ervaring in de risicoanalyse heeft ons geleerd dat goede opleiding en de juiste behandelingsmethode essentieel zijn om onder andere fecaliën, bacteriën, opgehoopt vuil en vet efficiënt en effectief  te verwijderen.

Kennis van de wetgeving

Relevante voorschriften en wetgevingen dienen stipt opgevolgd en nageleefd te worden.

 

Rentokil Specialist Hygiëne helpt u graag met een hygiënische en veilige omgeving. Heeft u nog vragen of wilt u geïnformeerd worden over onze diensten? Neem contact op voor een gratis inspectie.

Effectieve dieptereiniging

Dieptereiniging speelt een belangrijke rol om brandveiligheid te garanderen

  • Dieptereiniging met respect voor mens en milieu
  • Het belang van reiniging van grootkeukens
  • Dieptereiniging voor alle sectoren
Meer info? Klik hier

Gerelateerde posts