Industrial Premises

Industrie en productiebedrijven

Neem 24/7 contact met ons op via 0800-7368494  of mail ons

Hygiëneservice voor productiebedrijven

Veiligheid in fabrieken

Gevaren van besmetting loeren niet alleen in commerciële keukens en sanitaire voorzieningen, maar ook in ventilatie- en airconditioningsystemen en productiefaciliteiten waar vuil, stof en afzettingen storingen in de machines kunnen veroorzaken. Een goede algemene hygiënische staat van uw fabriek vermindert het risico van besmetting en draagt ​​zo bij aan een continuïteit van de  productie zonder down time.

Bewustzijn van bedrijfshygiëne in de maakindustrie varieert sterk en wordt vaak aangedreven door acute problemen.

De ontwikkeling en implementatie van hygiëne concepten ter voorkoming en vermijding van gevaren met hygiëne-audits wordt steeds belangrijker, wettelijk verplicht en niet in de laatste plaats vanwege de compliance verplichtingen van de bedrijven. Omdat bemettingen op de loer liggen, niet alleen in kantoren, commerciële keukens en sanitaire voorzieningen, maar ook in de toevoerlucht- en afvoerlucht systemen in de productiefaciliteiten van bedrijven.  Vuil, stof en afzettingen van het "in-house productie proces" veroorzaken vervuilingen in machines en transportmiddelen, die vaak te laat worden gedetecteerd en daardoor storingen veroorzaken.

Hygiënische onderhoud in het kader van preventieve actieplannen verkleinen het risico op uitval van de productie en interne transportfaciliteiten. De actieplannen dienen bij te dragen aan het  voldoen aan de eisen van de managementsystemen en dragen zo bij aan een efficiënte en probleemloze productie.

Hygiëne diensten voor industrie en productiebedrijven:

Rentokil Specialist Hygiene werkt de klok rond. We worden actief wanneer dit het minst storend is voor uw activiteiten, of dit nu in de luchtvaart, auto-, chemische, farmaceutische, metaal- of verpakkingsindustrie is. Natuurlijk, op veiligheidsgerelateerde gebieden, verbinden we ons tot geheimhouding.

Niet voor niets behoren veel gerenommeerde industriële bedrijven tot onze klantenkring. Ze zijn zich bewust van de voordelen om te werken met een ervaren hygiëneservice. Naast een gekwalificeerde service, kunt u een hoge mate van flexibiliteit verwachten van onze service, bijvoorbeeld bij het onderhoud van filters, het vetkanaal of het onderhoud van koeltorens.

  • Onderhoud Vetkanalen
  • Hygiëne-inspectie en onderhoud van luchtbehandelingssystemen
  • Desinfectie van machines en productielijnen
  • Technisch en  hygiënisch onderhoud van grootkeukens
  • Technisch en hygiënisch onderhoud van het sanitair
  • Waterbeheer
  • Legionella Beheersing en beheersystemen
  • Onderhoud en desinfectie koeltorens
  • 24/7 calamiteitenservice

Vragen?

Bent u op zoek naar een gesprekspartner voor hygiënische onderwerpen in uw zakelijke omgeving? Iemand die op competente wijze de uitdagingen van vandaag kan oplossen en de onderwerpen van morgen kan bespreken op basis van vele jaren ervaring in uw branche? Rentokil  staat klaar om samen met u  ' the best of class' te worden door origineel   'out of the box'  thinking.  Samen met u voldoen wij aan de nieuwe wetten en normen rekening houdend met de technologische ontwikkelingen in uw branche.

Vertrouw dan de marktleider. We kijken uit naar de gesprek met u!