trade

Handel en logistieke dienstverlening

Neem 24/7 contact met ons op via 0800-7368494  of mail ons

Hygiëneservice voor handel en logistiek

Hygiëne-inspectie, reiniging en desinfectie in uw magazijn, filiaal en kantoorlocaties

Of het nu gaat om voedselgroothandel en detailhandel, kantoorgebouwen of magazijnen en logistiek - waar veel mensen, vaak uit verschillende culturen, werken en verblijven, is hygiënische zuiverheid vereist.

In FMCG, voedsel of non-food magazijnen zijn nu duizenden banen per jaar en honderdduizenden zendingen per dag. Ziekten, contaminatie en contaminatie verspreiden zich binnen 24 uur vrijwel 's nachts in de koel- en logistieke ketens van onze moderne economie. Alleen preventieve maatregelen en concepten voor hygiëne kunnen dit tegengaan.

Hoe organiseer je hygiëne op gedecentraliseerde POS-locaties en in verkoopkantoren in heel Duitsland of zelfs in heel Europa?

Rentokil Technical Hygienic Service is uw partner voor de handel in efficiënte en efficiënte concepten voor het implementeren en waarborgen van hygiënenormen, zoals uitgebreide hygiëne-inspecties die onder andere ook met succes de onderwerpen digitale documentatie en labeling implementeren en op een auditeerbare manier oplossen.

Onze hygiënediensten voor handel, logistiek en de dienstensector:

Om de gezondheid van uw werknemers en zakelijke partners te beschermen, evenals voor de kwaliteitsborging en waardebehoud van uw onroerend goed, werken wij onder andere volgens de geldende norm

Als hygiëne-experts zorgen wij voor een betrouwbare brandbeveiliging, reiniging en desinfectie van toevoer- en afvoerluchtsystemen en desinfectie in opslag-, koel- en verwerkingszones. Bovendien zorgen we voor de kwaliteit van uw drinkwater met een uitgebreide analyse- en monitoringservice in overeenstemming met NEN1006 en BRL6010, inclusief bemonstering - en analyses, bijvoorbeeld voor zware metalen, legionella of zelfs E-coli-bacteriën.

  • hygiëne audit
  • Hygiëne-inspecties volgens geldende norm
  • Drinkwateranalyses volgens NEN1006 en BRL6010
  • Professionele reiniging van airconditioningsystemen, luchtchippers, deurafdekkingen, airconditioningunits, werveluitlaten, enz.

 Vragen?

Bent u op zoek naar een gesprekspartner voor hygiënische onderwerpen in uw zakelijke omgeving?

Iemand die op competente wijze de uitdagingen van vandaag kan oplossen en de onderwerpen van morgen kan bespreken op basis van vele jaren ervaring in uw branche? Een partner in dezelfde verenigingen en werkgroepen als u, aan het werken aan toekomstbestendige oplossingen? Iemand die klantgerichte services 'out of the box' en 'best of class' kan indelen in overkoepelende projecten? Iemand die nieuwe wetten en normen kent, evenals technologische ontwikkelingen in uw branche?

Vertrouw dan de marktleider. We kijken uit naar de gesprek met u!