HACCP banner

Grootkeuken

Neem 24/7 contact met ons op via 0800-7368494  of mail ons

Gratis inspectie door een van onze deskundige hygiëne-adviseurs

Met onze gecertificeerd personeel kunt u er zeker van zijn dat u in veilige handen bent

Services beoordeeld als uitstekend op Trustpilot door onze klanten

HACCP

Uw bedrijf is gespecialiseerd in bereiding, verwerking, verpakking, het vervoer en/of de distributie van voedingsmiddelen dient de HACCP-richtlijnen toe te passen.

HACCP :  Hazard Analysis and Critical Control Points.

Rentokil Specialist Hygiene is expert in het, samen met u, maken van een ”risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen” ten einde gezondheidsrisico’s voor eindgebruikers te voorkomen. Dit een voedselveiligheidsprocedure is gebaseerd op de 7 basisprincipes van HACCP. Elk bedrijf dat levensmiddelen en/of diervoeders produceert, verwerkt of distribueert moet volgens de Europese Hygiëneverordening Verordening (EG) Nr. 852/2004, artikel 5 (pagina 8), een voedselveiligheidsprocedure opstellen. HACCP is een preventief systeem wat zelfstandig opgesteld en toegepast moet worden. De nieuwe Voedsel- en Waren Autoriteit (NVWA) controleert de naleving hiervan. Bedrijven die regels met betrekking tot HACCP en hygiëne niet nakomen kunnen worden vervolgd en/of gesloten te worden.

Onze jarenlange ervaring is een belangrijke aanvulling op uw HACCP-plan. Goed beheer optimaliseert de hygiëne, voorkomt ongedierte en verhoogt de brandveiligheid. Zo worden eventuele risico’s beheerst en kunt u aantonen dat u er alles aan doet om de voedselveiligheid te garanderen.