HACCP
Met onze jarenlange ervaring en dienstverlening op het gebied van grootkeukenhygiëne kunnen wij een belangrijke aanvulling vormen op uw HACCP-plan.
Neem 24/7 contact met ons op via 0800-7368494
In de keuken van uw bedrijfsrestaurant worden dagelijks snacks en maaltijden bereid voor medewerkers en gasten. Door het intensieve gebruik van de apparatuur is goed hygiënisch onderhoud van groot belang. Om dit te realiseren voeren de specialisten van Rentokil Hygiene dieptereiniging uit. Dit doen we in aanvulling op uw HACCP-plan.
Het reguliere dagelijkse onderhoud is niet voldoende voor optimale hygiëne. Vuil, vet en stof zetten zich namelijk ook af in, onder en achter keukenapparatuur. Deze plaatsen worden tijdens het dagelijkse onderhoud vaak niet bereikt. Om optimale hygiëne te realiseren is in aanvulling op de dagelijkse schoonmaak dieptereiniging noodzakelijk. Tijdens deze periodieke grondige reiniging wordt keukenapparatuur gedemonteerd, gereinigd en weer gemonteerd. Zo wordt opgehoopte vervuiling ook op lastig bereikbare plaatsen verwijderd. Indien nodig wordt gedesinfecteerd.
Gezonder werk- en leefklimaat door optimale hygiëne
Goede aanvulling op het HACCP-plan
Verhoging brandveiligheid
Productiever keukenpersoneel
Langere levensduur en lager energieverbruik van apparatuur
Vereenvoudiging van de dagelijkse schoonmaak
Voorkomen van ongedierte
Als gerenommeerd dieptereinigingsspecialist is Rentokil Hygiene de aangewezen partner om de hygiëne in uw keuken te verbeteren. Door ons specialisme en onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe keukenapparatuur perfect schoon wordt en langer meegaat. Uw medewerkers en gasten worden zo beschermd tegen de schadelijke gevolgen van een slechte hygiëne. Schakel ons daarom vandaag nog in! Bel: 0800-25123