Grootkeuken

Grootkeuken

Neem 24/7 contact met ons op via 0800-7368494  of mail ons

GRATIS bezoek ter plaatse door een van onze deskundige plaatselijke hygiëne-adviseurs om uw behoefte

Met onze RSPH-gecertificeerde technici kunt u er zeker van zijn dat u in de veilige handen van onze

Services beoordeeld als uitstekend op Trustpilot door onze klanten

Hygiëne service volgens HACCP-Normering

Professionele keukenreiniging op maat

Grootkeuken- en collectiviteit keukenhygiëne is een hoofdactiviteit van Rentokil Specialist Hygiene.

Deze dienst wordt gekenmerkt door een uitgebreid pakket van hygiënische en technische werkzaamheden. Juist de aanslag van organische- en anorganische stoffen die zich afzet achter, onder en in keukenapparatuur vormt een reëel besmettingsgevaar. Het periodiek specialistisch reinigen van de grootkeuken installatie door Rentokil Specialist Hygiene verminderd deze gevaren aanzienlijk en is erop gericht de voedingsbodem voor bacteriën gisten en schimmels  weg te nemen. 

Goed hygiënisch- en technisch onderhoud van de keukenapparatuur verlengd de levensduur en kan tevens een onderdeel zijn van een HACCP plan. De medewerkers van Rentokil Specialist Hygiene zijn degelijk opgeleid, getraind in het demonteren, reinigen, monteren, onderhouden en desinfecteren van (groot)keuken installaties volgens eigen-ontwikkelde methoden en apparatuur.

Verplichtingen van de exploitant in commerciële keukens

HACCP-reinigings- / hygiëneplan normen

De taken in de bediening van commerciële keukens omvatten:

  • Verplichte bedrijfshygiëne , dwz de behandeling van voedsel, evenals de kwaliteit ervan en de controle door het bedrijf zelf
  • Classificatie in risicoklassen: Gebaseerd op de resultaten van de laatste vier voedselcontroles, die worden gevisualiseerd door middel van een kleurenschaal (zie Hygieneampel)
  • Verplicht: professionele reiniging
  • Het management van het bedrijf heeft een bewijsplicht voor de uitvoering van de bovengenoemde maatregelen (HACCP)

Waarom een ​​professionele keukenreiniging noodzakelijk is

  • Voedselverwerking ruimten vereisen volgens HACCP speciale hoge hygiënenormen.
  • Productiegerelateerde residuen vormen een hygiëne risico en verminderen de effectiviteit van de apparaten.
  • Hygiëne heeft de hoogste prioriteit. Dagelijkse onderhoud kan niet alle gezondheidsrisico's voorkomen.
  • Microbiologische studies tonen aan dat een warm-vochtige omgeving de ideale voedingsbodem vormt voor bacterie met aanzienlijke gezondheid risico's voor de mens. Ze vormen vaak ook de basis voor allerhande Besmettingen.

Grootkeuken- en Collectiviteit Keuken hygiëne service door Rentokil Specialist Hygiene

Onze service na HACCP

  • Staat en functie controle
  • Oprichting van het hygiënerapport
  • ontmanteling
  • Verwijdering van organische en anorganische verontreinigingen
  • Desinfectie en daaropvolgende functionele testen van alle apparatuur:
  • (incl. Aggregaten) kookzones, grill, wok, afzuigkappen, afvoerlucht plafond, koelkasten en diepvriezers, convectie-ovens, vaatwassers, dienblad tapes, drankautomaten, themagebieden, koelhuizen en pakhuizen
  • Reiniging en desinfectie van koelaggregaten en verdamper voor koude opslag

Onderhoudscontracten voor meer comfort en veiligheid

Kies voor een onderhoudscontract met Rentokil THS en wij zorgen voor alle werkzaamheden rondom het schoonmaken van uw kantinekeuken: veilig, professioneel, economisch.

  • Grondige ontsmetting - De hygiënevoorschriften volgens HACCP normering.
  • Documentatie - U ontvangt een volledige documentatie en een documentatie en certificaten die voor en na zijn als bewijs van uitvoering.
  • Onderhoud - Ons reguliere onderhoud zorgt voor het succes van uw bedrijf en de gezondheid van uw gasten en medewerkers.
  • Een goede reputatie en een veilig gevoel - Imago en PR zijn een beslissende succesfactor voor klant vertrouwen op de lange termijn. 
  • Milieuvriendelijk - Onze agentia zijn zeer geschikt voor de onderhoud aan uw materialen en zijn biologisch afbreekbaar.
  • Besparen op downtime-kosten - We reinigen tijdens uw sluitingstijden en verminderen uw ziektecijfer door een goede hygiëne op de werkplek