Healthcare

Gezondheidszorg

Neem 24/7 contact met ons op via 0800-7368494  of mail ons

Gezondheidszorg

Hygiënische service voor de gezondheidszorg

Bij dieptereiniging van ziekenhuizen, klinieken en sociale voorzieningen in de gezondheidszorgsector staat de gezondheid van patiënten en bewoners altijd voorop. Wij begrijpen het belang van een hygiënische omgeving en zijn gespecialiseerd in het identificeren en systematisch aanpakken van mogelijke bronnen van besmettingsgevaar. Dit omvat het grondig reinigen en desinfecteren van sanitaire voorzieningen, keukens en ventilatie- en airconditioningsystemen.

Wij hanteren strikte kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat aan al uw vereisten wordt voldaan. Daarnaast documenteren wij al onze werkzaamheden nauwkeurig, zodat u te allen tijde een gedetailleerd overzicht heeft van de uitgevoerde reiniging en desinfectie.

Onze diensten voor de gezondheidszorg bestaan uit:

  • Uitgebreide hygiëne-audits: we voeren grondige inspecties uit om de huidige hygiëne status te beoordelen en eventuele risico's te identificeren.
  • Volledige bewaking van hygiënische maatregelen: we zorgen voor een continue monitoring van de hygiënische maatregelen om de naleving van voorschriften en richtlijnen te waarborgen.
  • Professionele reiniging en inspectie van industriële en commerciële keukens volgens HACCP: we zorgen voor een grondige reiniging en inspectie van keukens en pantrys om te voldoen aan de HACCP-richtlijnen en de voedselveiligheid te waarborgen.
  • Professionele reiniging en inspectie van airconditioningsystemen: we reinigen en inspecteren de airconditioningsystemen om een gezonde en schone luchtstroom te garanderen.
  • Preventieve brandbeveiliging door de reiniging van vetkanalen: we reinigen de vetkanalen om brandgevaar te voorkomen en de veiligheid te waarborgen.
  • Dieptereiniging van sanitaire voorzieningen: we zorgen voor een grondige reiniging en desinfectie van sanitaire voorzieningen om een hygiënische omgeving te creëren.
  • Ontsmetting van ruimten en oppervlakken (preventief of acuut): we bieden desinfectie diensten om de verspreiding van ziektekiemen te voorkomen en een schone omgeving te handhaven.

Vragen?

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner die uw hygiënische uitdagingen in de gezondheidszorgsector kan aanpakken? Wij staan altijd klaar om u te helpen. Met onze jarenlange ervaring en expertise denken we graag met u mee over toekomstbestendige oplossingen voor uw specifieke behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen bij de reiniging en desinfectie van uw ziekenhuis, kliniek of sociale voorziening.