HACCP banner

Dieptereiniging grootkeukens

Neem 24/7 contact met ons op via 0800-7368494  of mail ons

Gratis inspectie door een van onze deskundige hygiƫne-adviseurs

Met ons gecertificeerd personeel kunt u er zeker van zijn dat u in veilige handen bent

Services beoordeeld als uitstekend op Trustpilot door onze klanten

Grootkeuken onderhoud

Graag verwelkomen wij u als klant bij Rentokil Specialist Hygiene. Naast onze dieptereiniging zijn wij gespecialiseerd in technisch onderhoud. Wij zijn een merk onafhankelijk en  verzorgen zowel de service- en onderhoudswerkzaamheden van alle merken keukeninstallaties.

Grootkeuken onderhoud, 24 uur per dag bereikbaar.

Wanneer er iets mis is met uw grootkeukenapparatuur, wilt u uiteraard zo snel mogelijk een oplossing. Om deze reden kunt u ons 24/7 uur per dag bereiken. Wij voeren onze diensten uit in heel de Benelux.

Zekerheid met een onderhoudscontract

Grootkeukeninstallaties dienen op regelmatige basis  onderhouden te worden. Grootkeuken onderhoud is specialistisch werk en hiervoor beschikken onze getrainde medewerkers over alle kennis en ervaring. Bovendien zijn al onze medewerkers VCA/VOL gecertificeerd. De verplichte jaarlijkse NEN3140 keuring inclusief bijbehorende rapportage kan tijdens het periodiek onderhoud uitgevoerd worden. 

Om u keuze te kunnen bieden, werken wij met diverse onderhoudscontracten.  In de meeste gevallen is het onderhoudscontract gebaseerd op het adviesonze professionals en uw persoonlijke wensen. Heeft u al een onderhoudscontract? Dan heeft u ‘storingsprioriteit’. Dit wil zeggen dat in het geval van een storing, een van onze medewerkers ten alle tijden naar u toekomt om deze storing te verhelpen.

Correctief onderhoud

Een storing en dus uitval van apparatuur komt altijd ongelegen. Om storingen te verhelpen en onvolkomenheden te corrigeren, op locatie of in onze werkplaats, zijn wij dag in dag uit paraat met gediplomeerde en gecertificeerde monteurs verdeeld over het hele land.

Hiertoe is Rentokil Specialist Hygiëne Service 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Preventief onderhoud

Onderhoud aan uw grootkeukenapparatuur is een voorwaarde voor een probleemloze bedrijfsvoering, zodat u in staat bent steeds weer de kwaliteit te leveren, die uw klanten van u gewend zijn. Goed en regelmatig onderhoud bevordert tevens de levensduur van uw apparatuur aanzienlijk en verlaagt de kosten op uw exploitatiebegroting. Preventief onderhoud doet u ook vanuit een veiligheids oogpunt en dus in het belang van de gebruikers; uw bedrijfskapitaal zijn uw werknemers.

Status inspectie - Conditiemeting (NEN 2767)

De inspecteurs van Rentokil Specialist Hygiëne voeren een conditiemeting volgens NEN 2767 uit. NEN 2767 is de norm voor elke conditiemeting. Met een conditiemeting wordt de technische kwaliteit van uw installatie objectief en eenduidig vastgelegd. Zo kunnen onderhoudsbudgetten worden onderbouwd en heeft u een helder instrument voor uw assets in handen.