HACCP banner

Neem 24/7 contact met ons op via 0800-7368494  of mail ons

Gratis inspectie door een van onze deskundige hygiƫne-adviseurs

Met ons gecertificeerd personeel kunt u er zeker van zijn dat u in veilige handen bent

Services beoordeeld als uitstekend op Trustpilot door onze klanten

Brandbeveiliging

Een vervuild afzuigsysteem in de keuken van uw bedrijf of instelling vergroot het risico op brand aanzienlijk. Vet, stof en andere vervuiling werken als brandstof op het moment dat onverhoopt ergens in uw bedrijf brand uitbreekt. De vervuiling is een ideale geleider voor het snel verspreiden van vuur binnen het kanaal. Dit veroorzaakt in veel gevallen een grote brand met ernstige gevolgen. Door de reiniging van de complete afzuiginstallatie zorgen de specialisten van Rentokil Specialist Hygiene ervoor dat dit risico wordt geminimaliseerd.

Audit van het vetafzuigsysteem

Aan de hand van een uitgebreide visuele inspectie, alsmede een laagdikte meting brengen onze experts de hygiënische staat van de afzuiginstallatie in kaart.

Een schoon afzuigsysteem in de keuken is essentieel voor de brandveiligheid.

Om een optimale brandveiligheid te garanderen is een periodieke reiniging van de complete afzuiginstallatie bestaande uit de ventilator, de kanalen en de afzuigkap noodzakelijk. Op deze manier wordt vet, stof en andere vervuiling verwijderd zodat het brandgevaar afneemt. Na reiniging ontvangt u van ons een certificaat waarmee u aantoont dat het systeem gereinigd is volgens de geldende normen.

Waarom is reinigen van de afzuiginstallatie in de keuken noodzakelijk?

  • Vermindering brandgevaar
  • Voldoen aan eisen verzekeraars
  • Optimale hygiëne in de keuken
  • Betere luchtkwaliteit
  • Langere levensduur van de apparatuur
  • Lager energieverbruik


U kunt op ons vertrouwen voor de grondige reiniging van het vetkanaal.

Als hygiëne specialist weet Rentokil Specialist Hygiene als geen ander de brandveiligheid in uw keuken te garanderen. Zo voldoet u aan alle eisen van verzekeraars en de brandweer. Door het wegnemen van de vervuiling kunt u erop vertrouwen dat de keuken weer een schone en veilige werkomgeving is.