Dieptereiniging grootkeukens

Neem 24/7 contact met ons op via 0800-7368494  of mail ons

Gratis inspectie door een van onze deskundige hygiƫne-adviseurs

Met ons gecertificeerd personeel kunt u er zeker van zijn dat u in veilige handen bent

Services beoordeeld als uitstekend op Trustpilot door onze klanten

Dieptereiniging grootkeukens

In de keuken van uw bedrijfsrestaurant worden dagelijks snacks en maaltijden bereid voor medewerkers en gasten. Door het intensieve gebruik van de apparatuur is goed hygiënisch onderhoud van groot belang. Om dit te realiseren voeren de specialisten van Rentokil Hygiene dieptereiniging uit. Dit doen we in aanvulling op uw HACCP-plan.

 

Dieptereiniging noodzakelijk in aanvulling op dagelijks onderhoud

Het reguliere dagelijkse onderhoud is niet voldoende voor optimale hygiëne. Vuil, vet en stof zetten zich namelijk ook af in, onder en achter keukenapparatuur. Deze plaatsen worden tijdens het dagelijkse onderhoud vaak niet bereikt. Om optimale hygiëne te realiseren is in aanvulling op de dagelijkse schoonmaak dieptereiniging noodzakelijk. Tijdens deze periodieke grondige reiniging wordt keukenapparatuur gedemonteerd, gereinigd en weer gemonteerd. Zo wordt opgehoopte vervuiling ook op lastig bereikbare plaatsen verwijderd. Indien nodig wordt gedesinfecteerd.

Waarom dieptereiniging van de keuken?

 • Gezonder werk- en leefklimaat door optimale hygiëne

  Goede aanvulling op het HACCP-plan

  Verhoging brandveiligheid

  Productiever keukenpersoneel

  Langere levensduur en lager energieverbruik van apparatuur

  Vereenvoudiging van de dagelijkse schoonmaak

  Voorkomen van ongedierte

Wij helpen u graag bij het realiseren van een optimale grootkeukenhygiëne

Als gerenommeerd dieptereinigingsspecialist is Rentokil Hygiene de aangewezen partner om de hygiëne in uw keuken te verbeteren. Door ons specialisme en onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe keukenapparatuur perfect schoon wordt en langer meegaat. Uw medewerkers en gasten worden zo beschermd tegen de schadelijke gevolgen van een slechte hygiëne. Schakel ons daarom vandaag nog in! Bel: 0800-25123